SJOG maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan sjog.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

user_mobilelogo

Beeldbank

Naar aanleiding van de extra maatregelen die door de Rijksoverheid zijn afgekondigd,  zoeken wij  voor 4 en 5 mei naar een passende alternatieve invulling voor de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Bij de Dodenherdenking kan geen publiek aanwezig zijn. De boekpresentatie van 5 mei zal  uitgesteld worden naar een latere datum dit jaar.

Het boek de Lopikerwaard in oorlogstijd Deel 2, Schetsen over Crisis en Oorlog verschijnt in de loop van het jaar.  U kunt dit boek alvast reserveren. De Lopikerwaard in oorlogstijd Deel 1 is nog steeds te koop bij de Read-shop in Lopik. U kunt beide boeken ook online bestellen.

Heeft u informatie?

Wie aanvullende informatie heeft
of denkt te hebben kan mailen naar 
info@sjog.nl of contact opnemen
met de dhr. de Groot op telefoonnummer

X

Copyright informatie.

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, zijn eigendom van SJOG en worden beschermd door auteursrecht en / of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de bezoeker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, verveelvoudigen, door te sturen, distribueren, of te bewerken. Neem hiervoor eerst contact met ons op.