SJOG maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan sjog.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

user_mobilelogo

Beeldbank

Boek bestellen

Om één van de 2 boeken te bestellen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.
Vul alle velden zo volledig mogelijk in en druk onderaan op de knop 'verzenden' om de informatie veilig te versturen.
Het boek de Lopikerwaard in oorlogstijd Deel 2, Schetsen over Crisis en Oorlog verschijnt in de loop van het jaar.  U kunt dit boek alvast reserveren. De Lopikerwaard in oorlogstijd deel 1 is ook nog steeds te bestellen.


U heeft uw naam niet ingevuld.
U heeft uw adres niet ingevuld.
Uw postcode is niet ingevuld.
Uw woonplaats is niet ingevuld.
U heeft een ongeldig email adres ingevuld.
U heeft hier geen keuze gemaakt.
U heeft bent niet akkoord.
U heeft de beeldverificatie niet correct doorlopen.

Heeft u informatie?

Wie aanvullende informatie heeft
of denkt te hebben kan mailen naar 
info@sjog.nl of contact opnemen
met de dhr. de Groot op telefoonnummer

X

Copyright informatie.

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, zijn eigendom van SJOG en worden beschermd door auteursrecht en / of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de bezoeker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, verveelvoudigen, door te sturen, distribueren, of te bewerken. Neem hiervoor eerst contact met ons op.