SJOG maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan sjog.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

user_mobilelogo

Beeldbank

De stichting die de nagedachtenis aan deze mannen levend wil houden, bestaat uit:

Mevr. van den Berg - Eikelenboom, secretaris, Dhr. de Groot, penningmeester,  Dhr. van Vliet

Wilt u het onderhoud van het monument en de andere activiteiten van de stichting steunen dan kunt u een donatie overmaken.


Donaties kunnen worden gedaan op rekeningnummer 
NL92 RABO 0
110775988 t.n.v. STG.JAARSV.OORL.GEDENK.


Behalve financiële donaties is ook allerhande informatie over deze drie militairen welkom. Dit kunnen ongeschreven herinneringen zijn, maar ook foto’s of brieven. Deze informatie helpt de stichting een completer beeld te geven van het leven en sterven van deze drie jonge mannen.

Wie aanvullende informatie heeft of denkt te hebben kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met de dhr. B. de Groot op telefoonnummer 0348-554771.

 

Heeft u informatie?

Wie aanvullende informatie heeft
of denkt te hebben kan mailen naar 
info@sjog.nl of contact opnemen
met de dhr. de Groot op telefoonnummer

X

Copyright informatie.

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, zijn eigendom van SJOG en worden beschermd door auteursrecht en / of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de bezoeker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, verveelvoudigen, door te sturen, distribueren, of te bewerken. Neem hiervoor eerst contact met ons op.